:: NOVICA
2014-09-18 08:46:39

V LPR ob obisku predsednika Vlade RS za sklic izredne seje

Lista za pravičnost in razvoj je na župana mesta Maribor Andreja Fištravca naslovila poziv, da ob prvem obisku predsdnika Vlade RS Mira Cerarja skliče izredno sejo mestnega sveta MOM, na kateri bi vse politične struje v Mariboru poenoteno predstavili treniten položaj drugega največjega mesta v državi in posledično čimprejšnje ukrepe, ki jih mesto pričakuje od nove Vlade RS. Pismo objavljamo v celoti:

Spoštovani župan MOM g. Fištravec,

v svetniški skupini LPR-Liste za pravičnost in razvoj vas pozivamo, da ob obisku predsednika Vlade RS g. Mira Cerarja, dne 26.9.2014, skličete izredno sejo MS MOM. Na seji se bomo lahko vsi mestni svetniki seznanili z ukrepi, ki jih namerava Vlada RS sprožiti za mesto Maribor in širšo regijo. To je vsekakor za Maribor enkratna priložnost za poenotenje stališč vseh političnih strank in list v Mariboru, ne glede na lokalne volitve. Menimo namreč, da moramo vse politične struje v Mariboru predsedniku Vlade RS družno predstaviti ekonomski, gospodarski in socialni položaj mesta in mu posledično poenoteni, predložiti naše zahteve! 

V LPR zato predlagamo, da izredno sejo v skladu s poslovnikom skličete takoj, poenotenje stališč in zahtev, ki jih bomo predstavili g. Cerarju, pa lahko pred sejo še obravnavajo pristojni odbori. Maribor mora pri `odpravi krivic`, kot smo jih poimenovali v LPR, pokazati enotnost! 

Če kdaj, potem tokrat obisk Vlade RS ne sme izzveneti kot zgolj nabiranje političnih točk kandidatov posameznih vladnih strank, tik pred volitvami.

V pričakovanju vašega pozitivnega stališča vas lepo pozdravljamo,

svetniška skupina LPR - Liste za pravičnost in razvoj
predsednik Stojan Auer  

:: DOGODKI
:: ANKETE
Nadaljevanje politike Kanglerja
Ali menite da gre Fištravec po Kanglerjevi poti?
:: LPR TV