:: NOVICA
2014-09-06 12:41:53

Županski kandidat v občini Maribor je Stojan Auer

Stojan Auer je županski kandidat Liste za pravičnost in razvoj v mestni občini Maribor.

Rodil se je v 15 marca 1964. Je absolvent magistrskega študija Diplomatskih ved in mednarodnih odnosov na Fakulteti za državne in evropske študije, diplomirani ekonomist – smer marketing, inženir multimedijev. Aktivno govori nemščino in angleščino. Že kot dijak srednje šole je honorarno pisal za dnevnik Večer in tednik 7D, kasneje kot štipendist tudi za tednik Kaj.

Leta 1985 je začel obiskovati interni izobraževalni program samostojnega vodenja radijskih in televizijskih oddaj v sklopu javnega zavoda RTV.  Leto kasneje je pričel z vodenjem radijskih oddaj na Valu 202 in kar deset let dosegal največjo poslušanost v zgodovini radia z oddajo Popularnih 20. Leta 1991 je presedlal v informativni program Televizije Slovenija in od leta 1992 do 1998 zanjo uspešno ustvarjal tudi najbolj gledane zabavne programe. Leta 2000 je prejel medijsko nagrado "Medijska osebnost desetletja" glede na ratinge agencije za raziskavo medijev Mediana. 

Glede na dobro poznavanje aktualne gospodarske, finančne in politične problematike v Mariboru in regiji, je prejel 100 % podporo vseh najvišjih organov Liste za pravičnost in razvoj za župansko kandidaturo na letošnjih lokalnih volitvah. Kot je povedal sam, pa mu največ pomeni podpora, ki jo je dobil tudi v družinskem krogu:  kot mož, oče in dedek!

:: DOGODKI
:: ANKETE
Nadaljevanje politike Kanglerja
Ali menite da gre Fištravec po Kanglerjevi poti?
:: LPR TV