:: NOVICA
2014-09-05 08:49:02

LPR gre na lokalne volitve s svojim županskim kandidatom

Čeprav smo v Listi za pravičnost in razvoj veliko upov polagali v novo stranko Mira Cerarja, ki bi lahko, glede na izraženo podporo štajercev na volitvah za DZ, odpravila "krivice" Mariboru in širše okolice, iz njihove strani, še samo 5 dni do vložitve kandidatur za lokalne volitve, ni odziva. Na prvo pismo, ki smo ga na mandatarja naslovili 4. avgusta 2014, smo sicer pred dnevi prejeli odgovor, v kontekstu da je gospod Cerar zaseden in da nima časa, toda kot so sinoči poudaili naši člani, bolj kot g. Cerar, nima časa Maribor!

Zato so vsi organi LPR s 100% soglasjem vseh prisotnih, sinoči sprejeli odločitev, da se LPR na lokalne volitve podaja s svojim županskim kandidatom.  Lista za pravičnost in razvoj gre po 8 letih od njene ustanovitve letos na volitve s sloganom:

Spremembe. Takoj!

Glede na anketo, ki smo jo izvedli v skoraj 2000 gospodinjstvih, so ravno spremembe tisto, kar si v največji meri želijo mariborčani. In potrebne so takoj!

Lista za pravičnost in razvoj bo  kandidata in njegov program "Spremembe. Takoj!" predstavila danes, ob 11.00 uri na tiskovni konferenci!

:: DOGODKI
:: ANKETE
Nadaljevanje politike Kanglerja
Ali menite da gre Fištravec po Kanglerjevi poti?
:: LPR TV